Avocata

|
Mereu aveam asteptari de la oameni, uneori mai mari alte ori mai mici, si de putine ori se intampla sa ne fie satisfacute pe deplin. 
 Mergeam pe strada, pierduta, fara un scop precis, cu muzica in casti incercand sa ma detasez de realitate. Ceva imi vibra in buzunarul drept. Mi-am dat seama imediat ca imi suna telefonul. Ma uit la el, nu recunosteam numarul. Am raspuns cu o oarecare precautie, dar vocea din difuzor mi-a spulberat orice fel de indoiala.  Se decise sa ma sune, si asta la o luna dupa ce ii lasasem numarul meu notat pe o foaie de hartie aruncata pe noptiera. Nu creadeam ca o sa ma mai sune, dar intr-un final tentatia a invins. 
- Ai putea trece pe la mine ?
- Da-mi un motiv suficient de bun..
- Consider ca ultima data cand ne-am vazut ti-am dat destule motive
- Poate, dar de ce acum dupa o luna ?
- Am fost plecat din tara cu afaceri. Asa ca nu am avut timp sa te sun.
- Bine ajung la tine in doua ore. Fara comentarii. 
- Ne vedem atunci.

Forma numarul dispeceratului de taxi, si comanda unul aproape de locatia ei. Taxiul sosi in urmatoarele cinci minute, iar in zece era la ea in apartament. Arunca hainele pe pardoseala si se indrepta spre cabina de dus. Facu un dus lung, cu multa spuma lasanduse prada apei calde care ii se prelingea pe formele generoase. Era excitata dar asteptarea era mai interesanta. Iesi de la dus goala,  fara sa se stearga lasand mici belti de apa prin camera. Statu putin si incepu sa caute hainele potrivite pentru intalnirea care va urma. Nu isi dorea nici sa arate a curva, dar nici sfanta sa nu fie. Asa ca isi lua o fusta, pantofi cu toc, lenjerie neagra, camasa si un sacou. Isi aminti ca avea si ochelari pe care ii purta extrem de rar, dar acum se ivi o ocazie potrivita. Avea look-ul unei avocate provocatoare. Cand se dezlipi de oglinda in care nu se mai satura sa se admire, cobora in fata blocului si chema un alt taxi. Ii spuse soferului adresa si se aseza confortabil pe bancheta pierduta prin ganduri.
- Ochii la drum, nu vreau sa mor azi . Ii reprosa ea soferului care tragea in continuu cu ochiul in oglinda. 
Ajunse in fata blocului, suna la interfon, o data, de doua ori, nimic. Se gandi ca paote el se razgandise, dar cand era gata sa faca cale intoarsa usa se deschise. Urca cele doua etaje si batu scurt la usa. El o intampi doar cu un prosop pe el, era ud, probabil ca iesi de la dus. Lasand la o parte orice fel de politeturi o lipi de zid si o saruta lung. Ea ii desfacu prosopul din jurul taliei, se lasa in genunchi si i-o lua in gura.

....to be continued

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu